Dokumenter

Her finner du alle dokumenter for de ulike delfeltene i salgstrinn 1.

BKS-1

BKS-1

BKS-1 består av 5 romslige rekkehus. Boligene er planlagt og tegnet for romslighet og fliksibilitet - perfekt tilpasset den moderne familie.

BKS-2

BKS-2

5 familieboliger i rekke. De fem 120 kvm store boligene i rekke, signert Boligpartner, er spesielt planlagt og tegnet for gi deg en best mulig start på boliglivet.

BKS-3

BKS-3

7 kjekke rekkehus. De sju 78-128 kvm store boligene i rekke, signert Skjæveland & co, er planlagt og tegnet forromslighet og fleksibilitet. Kommer for salg!

BKS-4

BKS-4

BKS-4 består av seks innholdsrike boliger i rekke. Boligenes utforming med skråtak gir et spennende arkitektonisk uttrykk, både på utsiden og innsiden. Biloppstillingsplass og sportsbod hører med.

BKS-5

BKS-5

Ingenting slår følelsen av å komme inn i en splitter ny bolig som man har spinket og spart til i lang tid – og da gjerne sammen med sin bedre halvdel. Det er nå fremtiden starter!

BKS-6

BKS-6

Flytt rett inn i et helt nytt og moderne hjem på StemmenMarka! Vi bygger allerede flere boliger på StemmenMarka. Lekeplasser og fellesområder er ferdig opparbeidet.

BKS-7

BKS-7

4 familievennlige rekkehus. Disse fire 170 kvm store boligene, signert SI Bygg, er romslige, innholdsrike og fleksible -perfekt tilpasset den moderne familie. PROSJEKT ER UTSOLGT!

BKS-7B

BKS-7B

3 familievennlige rekkehus. Disse tre 170 kvm store boligene, signert Skjæveland &co er romslige, innholdsrike og fleksible -perfekt tilpasset den moderne familie. Kommer for salg!

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Spørsmål om BKS-2, BKS-4 og BKS-6

Espen Thunes
Boligpartner

91 10 31 00

Spørsmål om BKS-1, BKS 5 og BKS-7

Bjørn Rune Salte
Privatmegleren Jæren

41 60 77 81

Spørsmål om BKS-3 og BKS-7B

Siv M. Jåtten
Eiendomsmegler MNEF

977 46 629

Claire Alice Lonsdale
Eiendomsmegler MNEF

970 31 359

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media