Roa ner - rett utenfor sentrum

På kanten av Bryne, med kort vei til by og land, ligger Stemmenmarka. Dette er prosjektet for deg som også liker å skru på hvilepulsen innimellom å ta turen inn til byen for å møte endene eller til nærområdene rundt.

“Handleglede er mer enn et ord, det er en opplevelse. I over 15 år har M44 værtden naturlige møteplassen for jærbuer på jakt etter gode kjøp og god stemning.Med over 70 spennende butikker og en betjening som vet hva jærsk humør og jærskservice er, er det ikke rart at stadig flere tar turen til oss. For å handle, selvsagt, menogså for å treffe kjente, ta en kopp kaffe, en matbit, en drøs. “

Eli Ulveseter / Senterleder M44

Nabolaget

Roa ner - i det åpne landskap

Et godt boområde skal også ha gode rom mellom boligene. Den helthetlige tanken gjelder derfor også for hvor man parkerer, hvor man sitter og hvor man leker. De små møtene i hverdagen.

I Stemmenmarka har landskaps-arkitektene i Eika Landskap Parkering/Carport jobbet hardt for å skape gode møteplasser og gode opplevelser når man går gjennom boområdet. Med innslag av vann, lekeplasser og et koselig grillsted vil beboerne i Stemmenmarka få mye glede av fellesområdene hele året. Velbekomme!

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Spørsmål om BKS-2, BKS-4 og BKS-6

Espen Thunes
Boligpartner

91 10 31 00

Spørsmål om BKS-1, BKS 5 og BKS-7

Bjørn Rune Salte
Privatmegleren Jæren

41 60 77 81

Spørsmål om BKS-3 og BKS-7B

Siv M. Jåtten
Eiendomsmegler MNEF

977 46 629

Claire Alice Lonsdale
Eiendomsmegler MNEF

970 31 359

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media