Delfelt BKS-5

3 familieboliger i rekke

Ingenting slår følelsen av å komme inn i en splitter ny bolig som man har spinket og spart til i lang tid  – og da gjerne sammen med sin bedre halvdel. Det er nå fremtiden starter!
Om boligene
  • 3 rekkehus
  • 3-4 soverom
  • Størrelse 155 kvm
  • Åpen stue og kjøkkenløsning
  • Parkering i egen lukket garasje
  • 5m2 bod
Kort om delfeltet BKS-5
Disse tre 155 kvm store boligene, signert SI Bygg, er romslige, innholdsrike og fleksible- perfekt tilpasset den moderne familie. Med egen lukket garasje og fire romslige soverom, skiller de seg godt ut i dagens boligmarked. I tillegg til garasje er det oppkjørsel, som også kan brukes som biloppstillingsplass. Fra den romslige entreèn kan du ta trappa opp i andre etasje eller gå videre inn til stue og kjøkken. Boligen har et praktisk vaskerom like ved inngangen, og et godt bad.

Den åpne stue/kjøkken-løsningen er romslig, lett og lys med store vinduer som henter inn dagslyset. Fra allrommet har du direkte tilgang til stor, usjenert og vestvendt hage.Her finnes også en egen utvendig bod. I andre etasje finner du fire soverom, bad, bod og en romslig og god loftstue med tilgang til en solrik balkong.

Oppsummert er dette altså en stor og fleksibel bolig med boltreplass for hele familien.

Roa ner -
få minutter utenfor sentrum

Bryne sentrum er et koselig sted å stoppe opp - stort nok til å være en by, men likevel lite nok til å være sjarmerende og koselig. Sentrum byr blant annet på spennende butikker, bakeri og spisesteder.

Ta kontakt

Roa ner – tett på naturen

Fra boligen din i Stemmenmarka er veien kort til den usjenerte natur-perlen Eivindsholtjørn som vi er velsignet med her ute. Hefra vil du også finne utallige muligheter for løping, rekreasjon eller hva du ellers måtte finne på.

Ta kontakt

Nordisk design fra Sigdal-kjøkken

Boligen leveres men den flotte kjøkkenmodellen Uno palett fraSigdal-kjøkken. Modellen finnes i 15 jordnære farge og du fårselvsagt mulighet å velge den fargen som passer best i din bolig!

Ta kontakt
BKS-5
BKS-5

Dokumenter

Klikk knappen nedenfor for å laste ned Prislisten og brosjyren for delfeltet.

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Bjørn Rune Salte

‍Privatmegleren Jæren

41 60 77 81

bjorn.salte@privatmegleren.no

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media