Delfelt BKS-1

5 romslige boliger i rekke

BKS-1 består av 5 romslige rekkehus. Boligene er planlagt og tegnet for romslighet og fliksibilitet - perfekt tilpasset den moderne familie.
Om boligene
  • 5 romslige rekkehus
  • 3-4 soverom
  • Størrelse fra 105 kvm
  • Åpen stue og kjøkkenløsning
  • 5m2 sportsbod
Kort om delfeltet BKS-1
Blant disse boligene, signert SI Bygg, finner vi en bolig på 104 kvm og fire litt større boliger på 115 kvm. Boligene er planlagt og tegnet for romslighet og fliksibilitet - perfekt tilpasset den moderne familie. Fra bakkeplan kommer du inn i en romslig entre. Her finner du et soverom, som også kan benyttes som hobbyrom. Videre innover i boligen passerer du baderom, vaskerom, gjestetoalett og to romslige soverom før du ender opp på hagesiden. I tillegg til garasje er det oppkjørsel, som også kan brukes som biloppstillingsplass.

Fra den romslige entreèn kan du ta trappa opp i andre etasje hvor du møter stue/allrom med integrert kjøkken og spiseplass. Store vindusflater på begge sider sørger for at dagslyset hentes inn og gir den allerede gode romfølelsen enda et løft. I denne etasjen har du også mulighet for et fjerde soverom. Fra kjøkken har du direkte tilgang til solrik balkong på ca. 7 kvm.

Oppsummert er dette altså en stor og fleksibel bolig med boltreplass for hele familien.

Roa ner -
få minutter utenfor sentrum

Bryne sentrum er et koselig sted å stoppe opp - stort nok til å være en by, men likevel lite nok til å være sjarmerende og koselig. Sentrum byr blant annet på spennende butikker, bakeri og spisesteder.

Ta kontakt

Roa ner – tett på naturen

Fra boligen din i Stemmenmarka er veien kort til den usjenerte natur-perlen Eivindsholtjørn som vi er velsignet med her ute. Hefra vil du også finne utallige muligheter for løping, rekreasjon eller hva du ellers måtte finne på.

Ta kontakt

Nordisk design fra Sigdal-kjøkken

Boligen leveres men den flotte kjøkkenmodellen Fjell i nordisk design fra Sigdal-kjøkken. Modellen finnes i en rekke ulike farger og du får selvsagt mulighet å velge den fargen som passer best i din bolig!

Ta kontakt
BKS-1
BKS-1

Dokumenter

Klikk knappen nedenfor for å laste ned Prislisten og brosjyren for delfeltet.

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Bjørn Rune Salte

‍Privatmegleren Jæren

41 60 77 81

bjorn.salte@privatmegleren.no

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media