Delfelt BKS-2

5 familieboliger i rekke

Ingenting slår følelsen av å komme inn i en splitter ny bolig som man har spinket og spart til i lang tid – og da gjerne sammen med sin bedre halvdel. Det er nå fremtiden starter!
Om boligene
  • 5 rekkehus
  • 4 soverom
  • Størrelse 120 kvm
  • 2 stuer og moderne kjøkken fra Sigdal
  • Sørvendt hage med egen sportsbod
  • Tegnet av Boligpartner sine arkitekter
  • Boligen er nøkkelferdig
  • Innflytting høst 2023
Kort om delfeltet BKS-2
De fem 120 kvm store boligene i rekke, signert Boligpartner, er spesielt planlagt og tegnet for gi deg en best mulig start på boliglivet.

Fra p-plassen din foran boligen kommer du inn i éntréen i første etasje. Her finner du både en praktisk garderobeløsning og et gjestetoalett. Videre innover til allrommet passerer du også et soverom og et praktisk vaskerom. Allrommet – stue og kjøkken – er stort og åpent med vinduer mot vest og direkte utgang til hagen. Her har du også en sportsbod for oppbevaring av grillen og annet hageutstyr.

Oppe i andre etasje kommer du til stue nummer to i huset – det som nok populært kalles for tv-stue. I denne etasjen finner du tre soverom, et godt bad og en hendig bod for litt ekstra oppbevaring. Og fra tv-stuen tar du turen direkte ut på den vestvendte balkongen når sola står inn. Kos!

Roa ner -
få minutter utenfor sentrum

Bryne sentrum er et koselig sted å stoppe opp - stort nok til å være en by, men likevel lite nok til å være sjarmerende og koselig. Sentrum byr blant annet på spennende butikker, bakeri og spisesteder.

Ta kontakt

Roa ner –
i en splitter ny bolig

I Stemmenmarka har arkitektene og utbygger Boligpartner fokusert på å skape boliger med spennende arkitektur, gode romlige kvaliteter og god fleksibilitet slik at boligen er levedyktig i alle livets faser.

Ta kontakt

Nordisk design fra Sigdal-kjøkken

Boligen leveres men den flotte kjøkkenmodellen Uno Palett i nordisk design fra Sigdal-kjøkken. Modellen finnes i en rekke ulike farger og du får selvsagt mulighet å velge den fargen som passer best i din bolig!

Ta kontakt
BKS-2
BKS-2

Dokumenter

Klikk knappen nedenfor for å laste ned Prislisten og brosjyren for delfeltet.

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Espen Thunes

‍Boligpartner

91 10 31 00

Espen.thunes@boligpartner.no

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media