Delfelt BKS-2

5 familieboliger i rekke

Ingenting slår følelsen av å komme inn i en splitter ny bolig som man har spinket og spart til i lang tid – og da gjerne sammen med sin bedre halvdel. Det er nå fremtiden starter!
Om boligene
  • 5 rekkehus
  • 4 soverom
  • Størrelse 120 kvm
  • 2 stuer og moderne kjøkken fra Sigdal
  • Sørvendt hage med egen sportsbod
  • Tegnet av Boligpartner sine arkitekter
  • Boligen er nøkkelferdig
  • Innflytting høst 2023
Kort om delfeltet BKS-2
De fem 120 kvm store boligene i rekke, signert Boligpartner, er spesielt planlagt og tegnet for gi deg en best mulig start på boliglivet.

Fra p-plassen din foran boligen kommer du inn i éntréen i første etasje. Her finner du både en praktisk garderobeløsning og et gjestetoalett. Videre innover til allrommet passerer du også et soverom og et praktisk vaskerom. Allrommet – stue og kjøkken – er stort og åpent med vinduer mot vest og direkte utgang til hagen. Her har du også en sportsbod for oppbevaring av grillen og annet hageutstyr.

Oppe i andre etasje kommer du til stue nummer to i huset – det som nok populært kalles for tv-stue. I denne etasjen finner du tre soverom, et godt bad og en hendig bod for litt ekstra oppbevaring. Og fra tv-stuen tar du turen direkte ut på den vestvendte balkongen når sola står inn. Kos!

Roa ner -
få minutter utenfor sentrum

Bryne sentrum er et koselig sted å stoppe opp - stort nok til å være en by, men likevel lite nok til å være sjarmerende og koselig. Sentrum byr blant annet på spennende butikker, bakeri og spisesteder.

Ta kontakt

Roa ner –
i en splitter ny bolig

I Stemmenmarka har arkitektene og utbygger Boligpartner fokusert på å skape boliger med spennende arkitektur, gode romlige kvaliteter og god fleksibilitet slik at boligen er levedyktig i alle livets faser.

Ta kontakt

Nordisk design fra Sigdal-kjøkken

Boligen leveres men den flotte kjøkkenmodellen Uno Palett i nordisk design fra Sigdal-kjøkken. Modellen finnes i en rekke ulike farger og du får selvsagt mulighet å velge den fargen som passer best i din bolig!

Ta kontakt
BKS-2
BKS-2

Dokumenter

Klikk knappen nedenfor for å laste ned Prislisten og brosjyren for delfeltet.

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Spørsmål om BKS-2, BKS-4 og BKS-6

Espen Thunes
Boligpartner

91 10 31 00

Spørsmål om BKS-1, BKS 5 og BKS-7

Bjørn Rune Salte
Privatmegleren Jæren

41 60 77 81

Spørsmål om BKS-3 og BKS-7B

Siv M. Jåtten
Eiendomsmegler MNEF

977 46 629

Claire Alice Lonsdale
Eiendomsmegler MNEF

970 31 359

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media