Delfelt BKS-4

6 nøkkelferdige familieboliger i rekke

BKS-4 består av seks nøkkelferdige boliger i rekke. Boligenes utforming med skråtak giret spennende arkitektonisk uttrykk, både på utsiden og innsiden. Biloppstillingsplass og sportsbod hører med.
Om boligene
  • 6 rekkehus - alle nøkkelferdige!
  • 3-4 soverom
  • Størrelse 155 kvm
  • Åpen stue og kjøkkenløsning
  • Parkering i felles carport
  • 5m2 sportsbod
Kort om delfeltet BKS-4
I første etasje, fra hovedinngangen, kommer du inn en romslig gang, med toalett og vaskerom. En stor, luftig stue med integrert kjøkken åpenbarer seg. Det er dette som er boligens hjerte, med både dagligstue og fin spiseplass. Fra stuen har du direkte tilkomst til uteområdet, med gode fasiliteter til både hverdags og fest. Her kan du sitte skjermet og nyte privatlivets fred på solrike dager.

I annen etasje får du et deilig baderom, to store soverom og et soverom som er noe mindre - men likevel stort nok. Det ene soverommet kan veldig godt være stue nummer to eller kombineres og både være soverom og stue. I denne etasjen får du også ekstra god takhøyde og en hendig bod til oppbevaring.

Her kan du bo godt med “gjengen” din i mange år. Boligene er fleksible og designet slik at her er det sosiale soner og rom for alle. Noen ganger kan det være deilig å trekke seg litt unna for å hente seg litt inn.

Roa ner -
få minutter utenfor sentrum

Bryne sentrum er et koselig sted å stoppe opp - stort nok til å være en by, men likevel lite nok til å være sjarmerende og koselig. Sentrum byr blant annet på spennende butikker, bakeri og spisesteder.

Ta kontakt

Roa ner – tett på naturen

Fra boligen din i Stemmenmarka er veien kort til den usjenerte natur-perlen Eivindsholtjørn som vi er velsignet med her ute. Hefra vil du også finne utallige muligheter for løping, rekreasjon eller hva du ellers måtte finne på.

Ta kontakt

Nordisk design fra Sigdal-kjøkken

Boligen leveres men den flotte kjøkkenmodellen Fjell i nordisk design fra Sigdal-kjøkken. Modellen finnes i en rekke ulike farger og du får selvsagt mulighet å velge den fargen som passer best i din bolig!

Ta kontakt
BKS-4
BKS-4

Dokumenter

Klikk knappen nedenfor for å laste ned Prislisten og brosjyren for delfeltet.

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Espen Thunes

‍Boligpartner

91 10 31 00

Espen.thunes@boligpartner.no

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media