Delfelt BKS-7

4 familievennlige rekkehus

I disse store boligene på to etasjer får du hele 4-5 soverom. Flott kjøkken / allrom med utgang til den sørvendte hagen hvor du også har egen sportsbod.
Om boligene
  • 4 rekkehus
  • 4-5 soverom
  • Størrelse 169-172 kvm
  • 2 store stuer og 2 bad
  • Parkering i lukket garasje
  • Utgang til sørvendt hage og balkong i 2. etg
Kort om delfeltet BKS-7
Disse fire 170 kvm store boligene, signert SI Bygg, er romslige, innholdsrike og fleksible -perfekt tilpasset den moderne familie. Med egen lukket garasje og mulighet for så mye som fem soverom, skiller de seg godt ut i dagens boligmarked. I tillegg til garasje er det oppkjørsel, som også kan brukes som biloppstillingsplass.

Fra den romslige entreèn kan du ta trappa opp i andre etasje eller gå videre motbaderommet. Boligen er utstyrt med praktisk biinngang, som kan bli et flott vaskerom.Forbi badet åpner stue/allrom/kjøkken seg. Her er det romslig, lett og lyst med storevinduer som henter inn dagslyset. I denne etasjen er det også et soverom som kankombineres med stue - eller brukes som en ekstra stue/treningsrom. Fra allrommet hardu direkte tilgang til stor, usjenert og sørvestvendt hage. Her finnes også en egen bod. Iandre etasje finner du fire soverom, bad og en romslig og god loftstue.

Oppsummert er dette altså en stor og fleksibel bolig med boltreplass for hele familien.

Roa ner -
få minutter utenfor sentrum

Bryne sentrum er et koselig sted å stoppe opp - stort nok til å være en by, men likevel lite nok til å være sjarmerende og koselig. Sentrum byr blant annet på spennende butikker, bakeri og spisesteder.

Ta kontakt

Roa ner – tett på naturen

Fra boligen din i Stemmenmarka er veien kort til den usjenerte natur-perlen Eivindsholtjørn som vi er velsignet med her ute. Hefra vil du også finne utallige muligheter for løping, rekreasjon eller hva du ellers måtte finne på.

Ta kontakt

Nordisk design fra Sigdal-kjøkken

Boligen leveres men den flotte kjøkkenmodellen Fjell i nordisk design fra Sigdal-kjøkken. Modellen finnes i en rekke ulike farger og du får selvsagt mulighet å velge den fargen som passer best i din bolig!

Ta kontakt
BKS-7
BKS-7

Dokumenter

Klikk knappen nedenfor for å laste ned Prislisten og brosjyren for delfeltet.

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Bjørn Rune Salte

‍Privatmegleren Jæren

41 60 77 81

bjorn.salte@privatmegleren.no

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media