Delfelt BKS-3

7 kjekke rekkehus

Disse kjekke familieboligene på to etasjer har 3 soverom og bad/vaskerom/gjeste WC i første etasje. I andre etasje møter en en åpen og luftig etasje med lys inn fra begge sider, stort allrom og kjøkken.
Om boligene
  • 7 rekkehus
  • 3-4 soverom
  • Størrelse 128 kvm
  • Stort allrom og kjøkken i 2. etg med mye lys
  • Koselig hage med sportsbod mot åpent landskap
  • To balkonger på ca 8 og 16 kvm
Kort om delfeltet BKS-3
De sju 128 kvm store boligene i rekke, signert Skjæveland & co, er planlagt og tegnet forromslighet og fleksibilitet. Fra bakkeplan kommer du inn i en romslig entre. Her finnerdu et soverom, som også kan benyttes som hobbyrom. Videre innover i boligen passererdu baderom, vaskerom, gjestetoalett og to romslige soverom før du ender opp på hage­siden med utsikt mot det åpne landskapet i vest. Her er det fin og skjermet uteplass derbåde kaffekoppen og grillmåltidet kan nytes.

Roa ner – med lys fra begge sider.
Fortsetter du oppe i andre etasje kommer du inn i stue/allrom med integrert kjøkken ogspiseplass. Store vindusflater på begge sider sørger for at dagslyset hentes inn og gir denallerede gode romfølelsen enda et løft. I denne etasjen har du også mulighet for et fjerdesoverom. Fra kjøkken har du direkte tilgang til solrik balkong på ca 8 kvm, men har dumen har du mer folk på besøk er det kanskje hovedterrassen på ca 16 kvm i andre endenav rommet som blir favoritten!

Roa ner -
få minutter utenfor sentrum

Bryne sentrum er et koselig sted å stoppe opp - stort nok til å være en by, men likevel lite nok til å være sjarmerende og koselig. Sentrum byr blant annet på spennende butikker, bakeri og spisesteder.

Meld interesse

Roa ner -
i en stor og romslig bolig

I Stemmenmarka har arkitektene og utbygger SI Bygg fokusert på å skape boliger med spennende arkitektur, gode romlige kvaliteter og god fleksibilitet slik at boligen er levedyktig i alle livets faser.

Meld interesse

Dansk designkjøkken fra Aubo

Boligen leveres men dansk designkjøkken i modellen Unik fra Aubo. Modellen finnes i en rekke ulike farger og du får selvsagt mulighet å velge den fargen som passer best i din bolig. Og ja - badet kommer også fra Aubo – så dansk design der også!

Meld interesse
BKS-3
BKS-3

Brosjyre

Klikk knappen nedenfor for å laste ned brosjyren for delfeltet.

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

For spørsmål om BKS-2 og BKS-4 kontakt Espen Thunes.
For spørsmål om BKS-1, BKS-3 og BKS-7/7B kontakt Bjørn Rune Salte

Espen Thunes
Boligpartner

91 10 31 00

Bjørn Rune Salte
Privatmegleren Jæren

41 60 77 81

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media