Delfelt BKS-3

7 kjekke rekkehus

Disse kjekke familieboligene i rekke fra 78-128 kvm, signert Skjæveland & co, er planlagt og tegnet for romslighet og fleksibilitet. Ekstra kjekt er det at boligene kommer i tre ulike størrelser som gjør at dette delfeltet passer både for deg som kjøper din første eller neste bolig. Og med fin plassering mot det flate landskapet i øst kan du trygt "roa ner" livet i hagen din!
Om boligene
  • 7 rekkehus – 3 ulike modeller å velge mellom!
  • Størrelser fra 78 - 128 kvm
  • 2-4 soverom
  • Gode planløsninger over 2. etasjer
  • Koselig hage med sportsbod mot åpent landskap
  • Største boligene har to balkonger!
Kort om delfeltet BKS-3

Romslig med 2 balkonger på 128 kvm
Fra bakkeplan i bolig 105-107 kommer du inn i en romslig entre. Her finner du et soverom, som også kan benyttes som hobbyrom. Videre innover i boligen passerer du baderom, vaskerom, gjestetoalett og to soverom før du ender opp på hagesiden med utsikt mot det åpne landskapet i vest.

Fortsetter du oppe i andre etasje kommer du inni stue/allrom med integrert kjøkken og spiseplass. Store vindusflater på begge sider sørger for at dagslyset hentes inn og gir den allerede gode romfølelsen enda et løft. I denne etasjen har du også mulighet for et fjerde soverom. Fra kjøkken har du direkte tilgang til solrik balkong på ca 8 kvm, men har du mer folk på besøk er det kanskje hovedterrassen på ca 16 kvm i andre enden av rommet som blir favoritten!I

Effektivt og smart på 78 kvm
Bolig 101-104 kommer du inn i en entre med et gjestetoalett, og videre inn til en romsligstue/kjøkken med en god og solrik terrasse rett utenfor. Her er det fin og skjermet uteplass der både kaffekoppen og grillmåltidet kan nytes.

I andre etasje i bolig 101 og103 finner du to soverom, et bad og en luftig loftstue som du også kan bruke som soverom. Bolig 102 og 104 har tre soverom og et bad. Alt-i-alt - en veldig kjekk bolig for deg som tar første steget inn i boligmarkedet!

Roa ner -
få minutter utenfor sentrum

Bryne sentrum er et koselig sted å stoppe opp - stort nok til å være en by, men likevel lite nok til å være sjarmerende og koselig. Sentrum byr blant annet på spennende butikker, bakeri og spisesteder.

Ta kontakt

Roa ner -
i en stor og romslig bolig

I Stemmenmarka har arkitektene og utbygger SI Bygg fokusert på å skape boliger med spennende arkitektur, gode romlige kvaliteter og god fleksibilitet slik at boligen er levedyktig i alle livets faser.

Ta kontakt

Dansk designkjøkken fra Aubo

Boligen leveres men dansk designkjøkken i modellen Unik fra Aubo. Modellen finnes i en rekke ulike farger og du får selvsagt mulighet å velge den fargen som passer best i din bolig. Og ja - badet kommer også fra Aubo – så dansk design der også!

Ta kontakt
BKS-3
BKS-3

Dokumenter

Klikk knappen nedenfor for å laste ned Prislisten og brosjyren for delfeltet.

kontakt

Kontakt oss!

Legg inn din informasjon i skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Claire Alice Lonsdale

‍Eiendomsmegler MNEF

970 31 359

Claire.Lonsdale@em1sr.no

Siv M. Jåtten

Eiendomsmegler MNEF

977 46 629

siv.jatten@em1sr.no

Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi vil holde deg oppdatert!
Uups! Noe gikk galt.

Konsept og utvikling - Fabel Media